Goededag en welkom op de nieuwe website van Schaerbeek la Dynamique.
Wij hebben deze site meer gebruiksvriendelijk willen maken. Hij zal regelmatig bijgewerkt worden met foto reportages, informatie’s, een visie van Schaarbeek die beweegt. Wij wensen ook deze site meer interactief te maken. Daarom zal u toegang verkrijgen om uw mening te uiten of om voorstellen te doen.

Onze vereniging evolueert ook. Zij heeft nu een akkoord ondertekend met de Gemeente Schaarbeek die haar bevestigd als partner van vele lokale animatie’s (braderijen, rommelmarkten, feesten, folklore, enz.).
Ze werd ook partner van de Brusselse Regio in sommige dossiers zoals de eindejaars verlichting.

Plaats onze website in uw favorieten. Hij zal u het schaarbeekse dynamisme laten meeleven.

Etienne Noël
Schepen van Middenstand
Voorzitter van S.L.D.